Narzędzia dostępności

Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego w Żorach

Dziś jest: Środa, 06 listopada 2024 r.

Imieniny: Feliksa, Leonarda

Dynia na Talerzu

Dynia na Talerzu - powiększ zdjęcie

Weź udział w konkursie!

W tym roku po raz kolejny będziemy świętować Dzień Dyni! W środę 30 października będzie nam towarzyszyć wiele atrakcji. Wzorem ubiegłego roku zapraszamy do udziału w konkursie „Dynia na talerzu”.

REGULAMIN SZKOLNEGO KONKURSU GASTRONOMICZNO - KELNERSKIEGO Z OKAZJI DNIA DYNI

Celem szkolnego konkursu gastronomiczno - kelnerskiego jest propagowanie sztuki kulinarnej, rozbudzanie zamiłowania do zawodu wśród młodzieży Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego w Żorach

  1. W konkursie mogą brać udział  uczniowie Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego. 
  2. Chętni zgłaszają udział w konkursie pani Agnieszce Gorzawskiej, Jolancie Cebuli lub Agnieszce Szwamberg do 25 października 2024 roku.
  3. Zadanie konkursowe polega na przygotowaniu w domu potrawy z wykorzystaniem dyni.
  4.  Uczniowie przygotowują potrawy z własnych surowców. Prezentacja potraw odbędzie się w sali 104. W skład jury wchodzą nauczyciele przedmiotów gastronomicznych.
  5. Konkurs odbędzie się 30.10.2024 r.
  6. Dla uczestników przewidziane są nagrody.

 

Opracowanie: Agnieszka Szwamberg

DodałaA.K.D.

Polityka plików cookies | RODO | Klauzula RODO o zdalnym nauczaniu

Strona jest chroniona przez reCAPTCHA i Google - Polityka prywatności i Warunki korzystania z usług.

© 2013-2024 CKZiU Żory. Wszelkie prawa zastrzeżone.    Realizacja: qbic studio